Omakotiasujalle

Lämmitysremontti säästää rahaa ja ilmastoa. Oli talo vasta valmisteilla tai jo aikaisemmin rakennettu, jos siinä on vesikiertoinen lämmitys, sopii lämpöpumppuratkaisu siihen loistavasti. Kerro lämmitystarpeesi, niin kerromme, mikä on sinun taloosi paras ratkaisu.

Maalämpö

Maalämpö on edullinen käyttökustannuksiltaan ja todellinen ilmastoteko. Oikein mitoitettu maalämpöratkaisu ei kaipaa rinnalleen lisälämmönlähteitä vaan toimii kovillakin pakkasilla. Varsinkin uusissa kohteissa maalämpöön on helppo yhdistää maaviileä, joka tuottaa helteillä lähes ilmaista viilennystä. Jos maalämpötarjouksemme miellyttää sinua, hoidamme koko paketin: luvat, porauksen, asennuksen sekä käyttökoulutamme sinut.

Asennamme Suomessa valmistettuja Oilon maalämpöpumppuja, jotka ovat erittäin toimintavarmoja, helppoja huoltaa ja hyvin kilpailukykyisiä hinnaltaan.

Vesi-ilma lämpöpumppu

Vesi-ilma lämpöpumppu sopii toisiin kohteisiin paremmin kuin maalämpö, tällöin ei tarvitse porata maalämpökaivoa. Se on investointikustannuksiltaan maalämpöä edullisempi, mutta kovemmilla pakkasilla vaatii avuksi sähköä lämmöntuotantoon. Edustamamme Oilon vesi-ilma lämpöpumput ovat varmatoimisia ja sopivat Suomen oloihin.