LVI-asiantuntijalle

Me tarvitsemme lvi-asiantuntijoita ja lvi-asiantuntijat tarvitsemme meitä. Haluamme olla hyvä kumppani lämmitysremonttien suunnittelussa, toteutuksessa ja seurannassa. Kokemuksesta tiedämme, miten projektista saadaan tehtyä paras mahdollinen.

Kun lämmitysurakka kilpailutetaan erikseen, saadaan siitä sekä säästöjä että myöskin takuu siitä, että järjestelmän asentaa alan ammattilaiset ja se toimii sovitulla tavalla.

Valitse lämmitysremonttien asiantuntija

Lämmitysremontti on LVI-alalla oma erikoisalalla ja sen tekemiseen kannattaa valita yritys, joka tietää, mitä tekee. Lämmitysremontti tehdään taloyhtiöissä usein linjasaneerauksen yhteydessä, mutta se voidaan hyvin toteuttaa myös omana urakkanaan. Lämmitysremontti kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa omana urakkanaan. Urakoitsijaksi kannattaa valita yritys, joka osaa mitoittaa ja suunnitella ratkaisun oikein ja on erikoistunut juuri lämmitysratkaisuihin.

Mitä teemme ja osaamme

Olemme tehneet lämmitysremontteja lukuisiin kerrostalo- ja rivitalokohteisiin. Asennamme suomalaista LTO Naavatar-konseptia sekä myöskin puhtaita maalämpöratkaisuja. Kaikkien ratkaisujen sydämenä toimii kotimaiset Oilon lämpöpumput. Kohteissa voidaan yhdistää myös esim. aurinkoenergiaa.

Suurin toteuttamamme kohde on ollut logistiikkakiinteistöt Vantaalla, jonne asennettiin huikeat 650kW lämmitystehoa.

Lataa tästä referenssimme

Lataa tästä Naavatar esite