Taloyhtiön päättäjälle

Lämmitysremontit taloyhtiöissä yleistyvät koko ajan. Syykin on selvä: uusi lämmitysjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin ja usein edes vastiketta ei tarvitse korottaa, sillä syntyneillä säästöillä voidaan kattaa lainan lyhennykset. Takaisinmaksuajan jälkeen taloyhtiö säästää suuria summia rahaa. Ei siis oikeastaan ole mitään syytä olla uusimatta lämmitysjärjestelmää.

Millainen ratkaisu taloyhtiölle?

Taloyhtiön lämmitysremontissa on aina monta tapaa toteuttaa se, riippuen mm. budjetista, säästötarpeista sekä rakennuksen rakenteista ja tiloista. Meidän tehtävämme on tarjota ratkaisu, joka sopii näihin tarpeisiin parhaiten ja tuottaa parhaan mahdollisen säästön. Taloyhtiön lämmitysratkaisun sydän on lämpöpumppu. Sen tuottama lämpö voidaan ottaa mm. poistoilmasta, lämpökaivoista, aurinkokeräimistä tai näiden yhdistelmästä. Rinnalle voidaan jättää kaukolämpö tasaamaan suurimpia kulutushuippuja.

Lämmitysremontti ja sitä kautta rahan säästö lähtee siitä, että otat meihin yhteyttä.

Toimiva lämmitysremontti

Asennamme ja myymme taloyhtiöihin Naavatar-ratkaisua, joka on suomalaisten lämmityslaitevalmistajien yhteenliittymä ja on suunniteltu nimenomaan suomalaiseen käyttöön. Naavatar-ratkaisun keskiössä hurisee Oilon lämpöpumput, jotka valmistetaan Lahdessa. Järjestelmä otetaan aina etävalvontaan, joten se on siinäkin suhteessa taloyhtiölle huoleton. Lataa alta referenssilistamme.

Lataa referenssimme tästä

Lataa Naavatar-esite tästä